Artykuły

Proces akredytacyjny dla mediów na pozostałe mecze domowe Stali Rzeszów w sezonie 2019/2020

poniedziałek, 01/06/2020

Ze względu na nowe zasady organizacji meczów, został uruchomiony nowy proces akredytacyjny dla mediów na pozostałe mecze domowe Stali Rzeszów.

W związku z wyjątkowymi okolicznościami towarzyszącymi wznowieniu rozgrywek, akredytacje stałe przyznane dziennikarzom na początku sezonu 2019/2020 oraz przed startem bieżącej rundy zostały anulowane. Na wszystkie mecze Stali Rzeszów rozgrywane przy ul. Hetmańskiej 69 został uruchomiony dodatkowy proces akredytacyjny. Pula miejsc dla mediów została bardzo ograniczona, prosimy więc o wyjątkową wyrozumiałość przy rozpatrywaniu wniosków.

Biuro Prasowe Stali Rzeszów uprzejmie informuje, że aby uzyskać akredytację na pozostałe mecze Stali Rzeszów w sezonie 2019/2020, należy wypełnić formularz akredytacyjny i przesłać go na adres: akredytacje@stalrzeszow.pl na maksymalnie 48h przed danym spotkaniem. Akredytacje po tym terminie nie będą przyznawane. Zgodnie ze wskazaniami PZPN obowiązuje limit miejsc.

W kwestii odbioru akredytacji, a także w przypadku jakichkolwiek innych pytań, prosimy o kontakt pod adresem mailowym akredytacje@stalrzeszow.pl.